dilluns, 27 de juliol del 2009

CANVI DE NOM DE LES AVINGUDES DEL PAÍS VALENCIÀ

Una de les últimes ocurrències dels dirigents del PP consisteix en canviar el nom a avingudes i places emblemàtiques de ciutats de l'àrea metropolitana de València.


No fa molt de temps un amic meu, simpatitzant del PP, em va dir que si n'hi havia una cosa que no se li podia retraure als del PP és la coherència, que diuen el mateix i mantenen les mateixes posicions en tots els territoris on governen -supose que ho diria per allò de la unitat d'Espanya i la persecució de totes les llengües espanyoles que no siguen la castellana, perque per a la resta de temes tenen una opinió diferent a cada lloc on governen.


Un exemple molt clar és el canvi de noms de places i carrers. Quan fa uns mesos es va plantejar a l'Ajuntament de València el canvi de nom de la Plaça de l'Ajuntament per el de Rei Jaume I, coincidint amb l'aniversari del naixement de tan important rei per a la nostra història, el govern municipal del PP amb Rita al capdavant, va dir que ells no anaven a fer eixe canvi que suposaria una despesa econòmica molt gran per a totes les empreses i particulars que tenen la seu a eixa plaça. A mi en el seu moment em va semblar una excusa, però bé, vaig pensar, ho ajornaran per a quan millore la situació econòmica.


Però ara mira tu per on, resulta que l'Ajuntament de Torrent i el de Paterna no tenen un altra cosa més urgent que fer que canviar-li el nom a les respectives avingudes del País Valencià.Però no deien que el canvi de nom d'una via o plaça era una despesa innecessària que calia evitar en temps de crisi?


Com és possible que quan es tracta de canviar el nom per tal de fer-ho més conservador i retrògrad no n'hi han problemes econòmics? (serà per diners?)O és que ja s'ha acabat la crisi? Aleshores per què no li canvien el nom a la plaça de l'Ajuntament de València?


No serà que realment els governants del PP no són tan coherents com diuen?


Tal vegada ni tan sols els partidaris del PP són tan coherents, perquè si ho foren no recolzarien als dirigents que tenen malgrat tot. Però eixe és un tema que mereix ser tractat en un altra ocasió.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...