dissabte, 31 de juliol del 2010

Primer aniversari del bloc, 87 entrades publicades i més de 8000 visites.







Fa uns dies aquest humil blog va fer un any, volia haver publicat esta entrada el dia de l'aniversari, el 24 de juliol, però degut a l'excés de feina no vaig poder. Cada entrada em costa tres o quatre hores d'escriure (està clar que no sé escriure bé i per això tarde tant a escriure-les) i com normalment no puc dedicar més de dues hores al dia i no puc escriure tots els dies, publique una o dues entrades a la setmana, com a màxim.

Aquest blog va nàixer, com molts altres, com una barretxa de divertiment i passatemps, una nit d’insomni, i si de pas expliquem alguna idea o opinió que poguera resultar interessant o d'utilitat a algun lector, doncs millor que millor.

Una nit calorosa d’estiu, com no podia dormir perque s'escoltava perfectament la música d'un concert llunyà (Toni després em digué que la música procedia d'un concert de les festes d'Albal, enguany també l'hem pogut escoltar), em pegà per reflexionar al voltant de la des-informació  i de les situacions que vivim els milers de ciutadans i ciutadanes de Catarroja que no hem nascut ací, però que des que començàrem a viure a Catarroja hem intentat integrar-se en aquest poble una miqueta “sui generis” (per dir-ho d'alguna manera), governat per uns polítics mediocres, com quasi tots els regidors de l'equip de govern (i també alguns de l'oposició) que no són capaços de gestionar bé un poble com Catarroja malgrat cobrar sous milionaris i tindre dedicació exclusiva (molts regidors i uns quants assessors també) i permeten que el poble se quede sense piscina el mesos d'estiu o que el mercat estiga caiguent-se i al mateix temps fer-se fotos amb el Director General de la Conselleria per a presentar un projecte, el del pàrquing soterrani, quan sabien que no era factible, un clar cas de des-informació dels ciutadans i de presa de pèl, diria jo, ja que no els importa gastar-se els diners dels contribuents i fer-nos perdre temps als ciutadans i que ens il·lusionem amb projectes que sabien perfectament que no se farien mai, tan sols per a eixir en la foto d'una notícia en la premsa i fer-se propaganda a costa dels diners públics.

En realitat no volia dedicar esta entrada a parlar de política, bàsicament volia fer una entrada senzilla i agradable per a donar les gràcies a tots aquells que han llegit les entrades que he anat escrivint al llarg d'aquest any. Moltes gràcies a tots i totes, especialment a aquells que m'han escrit comentaris.

A partir d'ara intentaré escriure entrades de més qualitat i sobre tot més curtes, ja que després d'haver re-llegit algunes, m'he adonat que continue fent-les massa llargues i rotlleres, algunes són un totxo que costen molt de llegir.

Intentaré continuar actulitzant el blog amb més regularitat per a tractar els temes d'actualitat des d'un punt de vista crític i amb sentit de l'humor, com de costum (encara que algunes vegades amb més fortuna que altres)

A continuació vos deixe una selecció de les entrades que més èxit han tingut o que a mi personalment m'han agradat més, de totes les que he escrit:


















No volguera acabar esta entrada sense agrair a altres blocaires de la blogosfera valenciana la seua ajuda i recolzament a aquest projecte: Jesús Monzó, Xavi Bellot, Vicent Baydal, Toni en Blanc, Vicent Terol, Wilson Ferrús, Vicent Olmos, Enric Nomdedéu, Rasoir Elèctric, Néstor, Enric Morera, etc. Gràcies a tots per "retwittejar-me", recomanar-me en el Facebook, fer-se admiradors d'aquest humil blog, escriure comentaris, etc. Intentaré estar a l'alçada del bon nivell de la blogosfera valenciana.

5 comentaris:

nestor ha dit...

Moltes felicitats i gràcies!!!!

Vent d Cabylia ha dit...

Enhorabona, avant, i bon estiu!

David ha dit...

Gracies als dos. Bon estiu!

malvadocaravel ha dit...

FeliÇ aniversari i endavant

David ha dit...

Moltes gràcies Malvadocaravel!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...